Om Dan Landgré AB (DLAB)
Dan Landgré är leg psykolog och leg psykoterapeut och har arbetat som psykolog och terapeut sedan slutet av 80-talet. Mer om Dan finner du på hans personliga hemsida. En artikel med en intervju med Dan publicerades i Skånska Dagbladet 30 september 2012. Artikelns tema var prokrastinering.
Hösten -20 startade Dans kollega Ludvig Idoffsson sin Podcast Upplysningen och inledde den med att intervjua Dan om Meditation och Psykoterapi, lyssna här (Avsnitt #1).
Dan har ett antal år varit medlem av styrelsen för SFKH - Svenska föreningen för klinisk hypnos, och var åren 2014 - 2015 även dess ordförande. Se också SFKH


Dan Landgré AB är medlem av Psykologföretagarna, och har genom dem lagstadgad patientförsäkring.


Dan publicerade i maj 2015 en roman, "Den lilla sjön uppe bland bergen", som e-bok. Den fanns att köpa i de flesta bokhandlarna på nätet fram till 2020. Du kan beställa den här genom att sätta in 50 kr på bankgiro 423-4621, Dan Landgré AB, samtidigt som du skickar ett mail (se här) så att Dan kan skicka den till dig.
Dan vigdes till munk i zenbuddhistisk tradition den 5 maj 2017. Vid en tidigare ceremoni (Jukai 2011) fick han dharma-namnet Eko. Läs mer om munken Eko och följ bloggen.