Om Dan Landgré AB (DLAB)
Dan Landgré är leg psykolog och leg psykoterapeut och har arbetat som psykolog och terapeut sedan slutet av 80-talet. Mer om Dan finner du på hans personliga hemsida. En artikel med en intervju med Dan publicerades i Skånska Dagbladet 30 september 2012. Artikelns tema var prokrastinering.
Hösten -20 startade Dans kollega Ludvig Idoffsson sin Podcast Upplysningen och inledde den med att intervjua Dan om Meditation och Psykoterapi, lyssna här.Dan har ett antal år varit medlem av styrelsen för SFKH - Svenska föreningen för klinisk hypnos, och var åren 2014 - 2015 även dess ordförande. Se också SFKH


Dan Landgré AB är medlem av Psykologföretagarna, och har genom dem lagstadgad patientförsäkring.


Dan publicerade i maj 2015 en roman, "Den lilla sjön uppe bland bergen", som e-bok. Den finns att köpa i de flesta bokhandlarna på nätet. Du kan också beställa den här genom att sätta in 50 kr på bankgiro 423-4621, Dan Landgré AB, samtidigt som du skickar ett mail (se här) så att Dan kan skicka den till dig.
Dan vigdes till munk i zenbuddhistisk tradition den 5 maj 2017. Vid en tidigare ceremoni (Jukai 2011) fick han dharma-namnet Eko. Läs mer om munken Eko och följ bloggen.